1 on 1 cammen

1 on 1 webcammen is mijn favoriete manier van webcamsex. Het model helemaal voor mijzelf alleen is wat ik graag wil. Natuurlijk vind ik het ook erg geil om te kijken naar webcamshows waar op hetzelfde moment meerdere mensen naar kijken, maar dat is eigenlijk een beetje hetzelfde als het kijken van een pornofilm. Je mist het directe contact met het webcam model als er meerdere mensen in de chatroom zitten. Ze kan immers niet al haar aandacht geven aan een klant, terwijl er nog een aantal klanten zijn die ook aandacht willen. Dit is dan ook de reden dat ik er bijna altijd voor kies om met een dame privé te gaan. Lekker met zijn tweeën in een chatroom waar niemand ons stoort.

Mijn ervaring is dat dit soort shows een stuk intiemer zijn. Het model heeft haar volledige aandacht bij mij, waardoor ze exact datgene kan doen waar ik opgewonden van word. Ook heb ik gemerkt dat vrouwen een stuk verder gaan in een 1 on 1 chat, dan dat ze in de groep chat doen. Zo zijn er vrouwen die eigenlijk hun gezicht niet laten zien, maar dat wel doen als je in een privé chat zit. Ook komt het voor dat ze bepaalde seksuele handelingen alleen in een privé doen. Als je het van hun kant bekijkt kan ik het me goed voorstellen dat niet iedereen zomaar alles blootgeeft in een gratis chatroom. Je weet zo nooit wie er mee kijken, wat je natuurlijk ook niet weet als je zelf de webcam niet aandoet al zit je in een 1 op 1. Maar de meeste mannen die samen met een vrouw intiem gaan, doen ook hun webcam aan zodat het model hun ook ziet. Dat maakt het allemaal niet iets leuker en spannender voor beide.

Mijn beste ervaring met 1 on 1 cammen

Mijn aller beste, spannendste en leukste ervaring is eigenlijk moeilijk kiezen. Er zijn zo veel sessies die geweldig waren. Om er toch 1 te kiezen, dan ga ik voor een chatgesprek met een model die toen nog niet zo lang actief was. Het was voor haar allemaal wennen en ze was ook nog een beetje verlegen. Ze had al meerdere sekschats gehad, maar nog maar 2 privé. Ik was nummer 3, aangezien dat mijn geluksgetal is grapte ik dat dit een speciale show werd. Ons gesprek ging uiteraard over seks, het bleek dat ze nog nooit spuitend klaar was gekomen. Squirten zat er volgens haar gewoonweg niet in. Ik liet weten dat veel mannen dit geweldig vinden als een webcam model dat kan. Ook liet ik weten dat het mij nog nooit was overkomen dat ik een vrouw niet spuitend klaar kon laten komen. Ze geloofde me niet een daagde me uit om haar aanwijzingen te geven zodat ze een spuitend orgasme kreeg.

Zo gezegd zo gedaan. Ik gaf haar aanwijzingen hoe ze moest gaan zitten en zorgde dat ze relaxed was. Ook liet ik exact weten hoe ze zichzelf moest vingeren. Ik moet toegeven dat het even duurde, maar na een minuut of 20 was het spuitende orgasme daar. Het was geweldig om te zien hoe een vrouw voor het eerst squirtend klaarkwam. Het was een intens moment waarbij ze zelf niet zo goed wist wat ze er mee aanmoest. De sessies die ik later met haar gehad heb, bleek dat ze nu meer wist hoe ze het voor elkaar moest krijgen. Ze bedankte me ook voor de les die ik haar gegeven had, het bleek inderdaad dat veel mannen het opwindend vinden om een vrouw zo een orgasme te zien krijgen.